WEBinar "Zrównoważone produkcje filmowe"

Nasza Fundacja rozpoczyna projekt wspierający producentów produkcji filmowych oraz telewizyjnych do tworzenia zrównoważonych produkcji filmowych.

Pierwszym etapem projektu będzie organizacja webinaru 
w dniu 7 sierpnia 2020, do którego zaprosiliśmy specjalistów z całego świata w dziedzinie zrównoważonego rozwoju branży filmowej.
Zarejestruj się i weź udział w naszym webinarze.
7 sierpnia 2020

Warsaw & Paris 17.00

Vancouver 8.00

New York 11.00

 
Gośćmi specjalnymi WEBinaru będą eksperci z dziedziny zrównoważonych produkcji filmowych
Andrew Robinson
Green Spark Group
Vancouver, Kanada
Emille O'Bien
Earth Angel
Nowy Your, USA
Charles Gachet-Dieuzeide
Secoya EcoTournage
Paryż, Francja
Partner techniczny
Tomasz Morawski
Haka Films
Warszawa, Polska
Czym jest Zrównoważona produkcja filmowa?

2020 Planet For Generations Foundation

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram